Haber

Seyhan Belediyesi U-15 Yaş Futbol Başkanlık Kupası Turnuvası tamamlandı

Seyhan Belediyesi ’15 Yaş Altı Futbol Başkanlık Kupası Turnuvası’ tamamlandı. Bahçeşehir SporSeyhan Külliyesi’nde düzenlenen turnuvanın final müsabakalarına katılan ve geleceğin yıldız futbolcularının mücadelesini sahada takip eden Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, kulüplerin altyapıya büyük önem vermesi gerektiğini söyledi.

Üç hafta süren ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği U-15 Yaş Futbol Başkanlık Kupası Turnuvasında; Adana sporİlk olarak, Vefa sporikinci, Yüksel Gençlik sporüçüncü, Seyhan Belediyesi sporKulübü dördüncü oldu.

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen deprem nedeniyle alt yaş gruplarının maçlarının iptal edildiğini hatırlatan Lider Akay, şunları söyledi:

“Düzenlenen turnuvalar ile maç eksiğinin giderilmesi amaçlandı ve hedefe ulaşıldı. Keyifli ve heyecanlı maçlara tanık olduk. Tüm kadrolarımız bizim için şampiyon. Adanalı yetenekli futbolcuların yetişmesi için desteğimizi esirgemeyeceğiz.” Geçmişte Türk futboluna değerli isimler kazandırmış olan ailelerimize çocukları ile birlikte sporda da destek olacağız.Final törenimizde yanımızda olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ASKF Başkanı Ahmet Bozan , sporPaydaşlarının temsilcilerine, tüm katılımcı kulüplerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”

Kaynak: ANKA / Spor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu