Haber

Cumhuriyet Kupası Ayak Tenisi Turnuvası Nusaybin’de Sona Erdi

Mardin’in Nusaybin Kaymakamlığı, Belediyesi ve Gençlik ve Spor Müdürlüğümüzün düzenlediği Cumhuriyet Kupası Ayak Tenisi Turnuvası sona erdi. Shooting Stars takımı turnuvada şampiyon oldu.

Turnuvanın Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen final maçında Cesur Yürek takımı ile Shooting Stars takımı karşı karşıya geldi. Shooting Stars karşılaşmayı 2-1 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Maçın ardından ödül töreni düzenlendi.

Maçın ardından ödül töreni yapılırken, Kaymakam ve Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Kayabaşı, turnuvaya ilişkin açıklamalarda bulunarak, “24 takım ve 100’e yakın sporcunun katıldığı bu güzide organizasyonda çok eğlendik. Nusaybin’e çevre il ve ilçelerden turnuvamızı farklı bulan ve katılmak isteyen sporcular vardı, onlara da konaklama imkanı verildi.” Biz buna ev sahipliği yaptık. Gerçekten dolu dolu bir programdı. Cumhuriyetimizin 100. yılında kutlamaları sadece ayak tenisi değil, sokak basketbolu, wushu ve voleybol turnuvalarıyla da spor etkinlikleriyle taçlandırmayı amaçladık. Nusaybinli kardeşlerimiz de bu etkinliklerden çok keyif aldılar. Turnuvada yarışan, sıralamada yer alan ve seyirci kalanlar, “Katılan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Turnuva, ödül programının ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi. – MARDİN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu